Specialisten in Strafrecht, Contracten en Familierecht

Over Alpha Advocaten

Op zoek naar uw advocaat voor Strafrecht, Contracten of Familierecht? Alpha Advocaten, uw advocaten voor Strafrecht, Contracten en Familierecht!

Alpha Advocaten is een in Strafrecht, Contractenrecht en Familierecht gespecialiseerd kantoor gevestigd in het centrum van Almere. U kunt bij ons terecht voor een resultaatgerichte aanpak op de gebieden van Strafrecht (ook slachtoffers), Contracten (MKB, arbeidsrecht, huurrecht, verbintenissen, bestuursrecht en horeca en entertainment) en Familierecht (o.a. voor echtscheiding, alimentatie-zaken en omgangsregelingen). Wij bieden u die juiste advocaat. Komt u gerust langs voor vrijblijvende informatie, want waarom zou u met minder genoegen nemen? Wij zijn gevestigd in het centrum van Almere aan de Flevostraat 6. Wij hebben nu ook advocaten in Amsterdam, Den Helder én op Texel, bereikbaar voor al uw rechtzaken en juridische bijstand en advies.

Met strafrecht hebben wij landelijk één van de hoogste percentages vrijspraken! Wij komen mét u tot de juiste strategie. Voor vragen op het gebied van strafrecht kunt u ook buiten kantoortijden én in het weekend rechtstreeks contact opnemen met één van onze strafrechtadvocaten 06–24 89 55 50 (mr G.I. Roos). Een gratis adviesgesprek voor al uw strafzaken behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook even bellen voor informatie: 036-54 71 060. 

Binnen het Contractenrecht bieden wij als Legal Problem Solvers passende rechtsbijstand en juridische advisering op maat. U koopt bij ons tien uur rechtsbijstand (a €180,00/ uur exclusief 21%BTW) in en hiermee gaan wij aan de slag om uw probleem samen met u tot een maximaal resultaat te brengen. Meerdere tevreden MKB-ondernemers vonden hun weg tot dit unieke product van Alpha Advocaten. Bel met mr Vincent van der Velde voor verdere informatie of directe rechtsbijstand (06-53795546) ook buiten kantoortijden.

Alpha Advocaten is een maatschap bestaande uit de eenmanszaken van mrs G.I. Roos en mr V.C. van der Velde KvK-nr 32144992.

mr S.G.B.M. Schonhage is aangesloten als zelfstandig advocaat. Zij heeft binnen Alpha Advocaten haar eigen eenmanszaaak en voert voor eigen rekening en risico praktijk KvK-nr 32145260.

Alle advocaten van Alpha Advocaten staan ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA): Neuhuyskade 94 te 2596XM Den Haag, 070-3353535, info@advocatenorde.nl 
Alpha Advocaten heeft een interne klachtenprocedure, die desgewenst bij de receptie is op te vragen. Alpha Advocaten beschikt over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering waarbij de aansprakelijkheid per geval tot €500.000,00 (vijfhonderdduizend euro) is beperkt. Op onze dienstverlening is het Nederlands recht van toepassing en is de Rechtbank Midden Nederland bevoegd.

Bel nu rechtstreeks met een van onze strafpleiters

mr V.C. Van der Velde
06-53 79 55 46


Toon profiel