Specialisten in Strafrecht, Contracten en Familierecht

Profiel mr V.C. van der Velde

Mr Vincent van der Velde kan bogen op een lange praktijkervaring in de advocatuur (sinds 1999). Nadat hij een aantal jaren met succes de post van Wethouder Financiën in de gemeente Almere had bekleed, heeft Vincent van der Velde in 2006 samen met mr Geert-Iem Roos het advocatentkantoor Alpha Advocaten opgericht. 

Vincent van der Velde is in de regio Almere-Amsterdam-Texel werkzaam als advocaat voor ondernemers op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht en veelal werkzaam binnen de retail, automotiv en horeca. Ook staat hij u bij in contractuele geschillen met leveranciers of afnemers. Bent u toe aan overname van uw bedrijf, dan kan Vincent van der Velde u in het proces op juridisch gebied begeleiden. Als huisadvocaat van diverse ondernemers ontzorgt hij door voor de juiste strategie en het gewenste resultaat te gaan. Schikken waar het kan, schaken waar het moet is als professioneel Deal Closer zijn motto. Op het prachtige Waddeneiland Texel staat Vincent van der Velde bekend als De Eilandadvocaat en schrijft hij over zijn belevenissen iedere maand in het huis aan huisblad een juridische column.

Vincent van der Velde houdt zich verder als gespecialiseerd advocaat bezig met de ingewikkelde (en veelal financiële) strafzaken zoals economsiche, fraude- en witwaszaken en de bovengemiddelde ontnemingen (Pluk Ze), alsmede het voeren van cassaties in strafzaken bij de Hoge Raad der Nederlanden. Samen met U komt hij tot de juiste strategie.